Intalniri si evenimente BMWClub RomaniaIncepe sezonul ursilor - BMW E30 Fest 2015 - Azuga - 26-28 iunie
Evenimentul va avea loc la baza partiei de schi, unde vor fi amenajate doua zone>
- zona 1 - EXPO (gazon)
- zona 2 - DEMO (parcare 5000 mp betonata)

Distanta dintre cele doua zone este de 50 m, iar posibilitatile de cazare sunt practic nelimitate. In jurul zonei evenimentului se pot gasi pensiuni diverse, hoteluri de 2, 3, 4 si chiar 5 stele.

In zona 2 - DEMO se vor desfasura demonstratii si concurs de DRIFT & BURN, la care vor participa avea piloti de drift, dar si amatori in domeniu.
Ca sa nu fie probleme de niciun fel, exista si autorizatie pentru eveniment, zona securizata, pompieri, salvare, toalete ecologice si acces pietonal de la spatiile de cazare la eveniment.
Cei nu care au optat pentru cazarea in regim propriu si au ales optiunile organizatorilor vor avea acces la miniteren de fotbal, piste de bowling, paintball.
Asteptam sa vedem focul de tabara de vineri seara, dar si PETRECEREA de sambata, care va avea loc afara (daca vremea va tine cu ursii).
Exista si o parcare pentru vizitatori asa ca nu e nevoie sa vii calare pe urs la eveniment, poti veni si cu alta specie, important e sa te simti bine.
Se pare ca anul acesta sunetul si DJ-ul vor anima participantii si vizitatorii, care vor putea alege umbra teraselor cu gratare si umbrele.La final, se va da startul paradei ursilor printre munti pana in Poiana Brasov devenita traditie la BMW E30 Fest.

A, si sa nu uitam... tot in acest weekend, mai exact sambata, 27 iunie, are loc si Concursul de eleganta de la Sinaia, unde sunt inscrise si cateva BMW-uri (unele chiar de-ale noastre)... Acolo puteti admira pe viu exemplarele care au alcatuit istoria Seriei 3...Asa ca... enJOY !!!

smile


Comentarii: 0
Postat la: 26 6 2015


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.

 

Cauta pe BmwClub.ro sau direct part-number RealOEM.com

căutare personalizată

Publicitate
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2