Intalniri si evenimente BMWClub Romania3 ani la rand... acelasi premiu... acelasi motor BMW
Pentru al treilea an consecutiv, sistemul de propulsie ce echipeaza BMW i8 (consum mediu mixt: 2,1 l/100 km*; emisii CO2 combinate: 49,0 g/km*) a triumfat la categoria lui - motoare cu capacitatea intre 1,4 si 1,8 litri - in cadrul International Engine of the Year Awards de la Stuttgart (Germania). Acest premiu ofera o noua dovada a potentialului de performanta de care dispune pachetul de tehnologii Efficient Dynamics, care, cu incepere din 2007, a permis o imbunatatire continua a placerii condusului si, in acelasi timp, o reduce a consumului si a emisiilor.Trenul de rulare hybrid plug-in ce propulseaza BMW i8 combina performantele unui automobil sport cu economia de combustibil a unui model mult mai mic. Motorul electric cu trei cilindri de la BMW i8 dezvolta 170 kW/231 CP si propulseaza rotile spate, in timp ce motorul electric de 96 kW/131 CP este alimentat de o baterie litiu-ion, care poate fi incarcata de la o sursa domestica de energie electrica si isi transfera puterea spre puntea fata.
Acest sistem hybrid plug-in special, dezvoltat si produs de BMW Group, permite o autonomie electrica de pana la 37 de kilometri (in ciclul de testare EU) si o viteza maxima de 120 km/h, insotite de o experienta a condusului cu tractiune integrala ce este caracterizata de acceleratia puternica si distributia dinamica a puterii la abordarea virajelor.Dintre cele doua surse, cea cu putere mai mare actioneaza puntea spate si utilizeaza un boost electric din partea sistemului hybrid pentru a oferi placerea condusului specifica BMW - in acelaşi timp, ofera niveluri revolutionare de eficienta.Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4,4 secunde, astfel ca se inregistreaza un consum mediu mixt de 2,1 l/100 km şi 11,9 kWh de energie electrica (calculat in ciclul de testare EU pentru automobil hybrid plug-in). Aceasta echivaleaza cu emisii CO2 de 49 g/km.

Competitia International Engine of the Year a fost lansata in 1999 si, de atunci, 68 de victorii de clasa si la general au revenit unor motoare dezvoltate pentru modele BMW. In fiecare an, un juriul de specialitate - compus acum din 58 de jurnalisti auto din 31 de tari - selecteaza cele mai bune exemplare din numeroase categorii. Castigatorii isi primesc premiile miercuri, 21 iunie 2017, in cadrul Engine Expo de la Stuttgart.

enJOY !
smile

VIDEO :Comentarii: 0
Postat la: 22 6 2017


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.

 

Cauta pe BmwClub.ro sau direct part-number RealOEM.com

căutare personalizată

Publicitate
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2