Intalniri si evenimente BMWClub RomaniaNoul BMW X3 2017... Pasiune la cote maxime ! [FOTO - VIDEO]
Din 2003 si pana in prezent, generatiile lui BMW X3 au incalzit spirite si au generat pasiuni dominante... Nici noul model G01 nu se lasa mai prejos !
Dupa ce a lansat segmentul SAV (Sports Activity Vehicle) de clasa medie cu modelul X3, BMW a vandut peste 1,5 milioane de masini din cele doua generatii ale modelului, E83 si F25.

Atuurile principale ale lui G01: un design mai atractiv, dinamic, sisteme de propulsie puternice si eficiente, precum si o tehnologie avansata si dotari de lux, combinand calitatile remarcabile de condus pe orice suprafata cu placerea de a conduce.

A treia generatie a lui BMW X3 combina aspectul dedicat pentru off-road cu o prezenta sportiva, adecvata si pentru viata cotidiana de oras. Intentia explicit dinamica a noului BMW X3 este puternic evidentiata de o grila frontala si faruri cu tehnologie LED, care prezinta pentru prima data un design hexagonal pe un model BMW X.

Interiorul noului BMW X3 prezinta o ergonomie si un finisaj imbatabil, cu o calitate ireprosabila a materialelor, desenate intr-o linie ceva mai clasica, insa parca si mai luxoasa decat a predecesorul sau, X3 F25.

Va prezentam principalele diferente estetice dintre modelul BMW X3 F25 LCI si noul protagonist, BMW X3 G01...Acum, noul BMW X3, cu numele de cod G01, preia stafeta unei curse de anduranta care defineste povestea acestui model, fiind pregatit sa scrie o noua pagina plina de pasiune si succes.

Noua ne place... si inca foarte mult!

Voua?
[VIDEO]
enJOY ! smile


Tags:
bmw; bmw x3: bmw x3 g01; bmw g01; new bmw x3 2018; bmw4life


Comentarii: 0
Postat la: 26 6 2017


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.

 

Cauta pe BmwClub.ro sau direct part-number RealOEM.com

căutare personalizată

Publicitate
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2