Toate stirile BMW si BMWClub RomaniaBMW xDrive Challenge


BMW pregateste un simulator 3D de condus, un joc on-line dezvoltat in premiera pentru tarile din Europa Centrala si de Est (Bulgaria, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria). BMW xDrive Challenge este o aplicatie care utilizeaza puterea 3D a aplicatiilor software moderne si forta de raspandire virala si implicare a retelelor sociale (Facebook). Aduce alaturi, in premiera, experienta de condus virtuala cu posibilitatea de a putea participa la un eveniment real unde se vor putea testa modele BMW.

BMW xDrive Challenge va fi lansat la inceputul lunii octombrie 2011 pe pagina oficiala de Facebook BMW a tuturor tarilor din Europa Centrala si de Est si va fi disponibil on-line pana la sfarsitul lunii martie 2012.
Facebook BMW Romania

In prima etapa, pana la sfarsitul anului, utilizatorii vor putea testa patru automobile BMW si se vor putea intrece in diverse competitii pentru premii reale. In a doua etapa, din ianuarie pana in martie 2012, participantii la BMW xDrive Challenge pot castiga o invitatie pentru a participa la un eveniment real BMW de drive test. Astfel, participantii, pot face trecerea de la experienta virtuala de condus catre lumea reala si se pot intalni cu cele mai noi modele BMW xDrive.


“Social media devine un canal de comunicare tot mai important pentru marca si acest lucru este aratat de cresterea constanta a numarului de fani pe pagina noastra de Facebook, de comunitatile active de pasionati, organizate in forum-uri precum BMW Club Romania sau de bloguri precum BMW Blog Romania. Am vrut sa oferim fanilor nostri din on-line o legatura cu cea mai valoroasa caracteristica a marcii – experienta de condus. Asa s-a nascut BMW xDrive Challenge”, a explicat Nina Bratfalean, marketing manager BMW Group Romania.

Alaturi de experienta unui joc multiplayer on-line 3D, aplicatia are o componenta sociala puternica. Utilizatorii pot castiga “BMW Credits” pentru diverse actiuni precum trimiterea de invitatii catre prieteni, curse cu prietenii sau post-uri pe Twitter sau Facebook. Cu “BMW Credits” utilizatorul poate debloca modele noi sau curse noi. Performantele in diverse intreceri sunt reflectate intr-o serie de clasamente care, la final, pot aduce participantilor premii reale. “BMW Credits” pot fi folosite ulterior pentru a alimenta sau repara masina sau a „plati” taxa de participare la diferite competitii.

Despre joc
Aplicatia, dezvoltata special pentru Facebook, ofera grafica 3D de rezolutie superioara si inalta calitate folosind 3D Unity Plug-in. Jocul vine cu un nivel ridicat de realism, spatiul virtual este o copie 1:1 a retelei de drumuri din zona Eiger, din Alpii Elvetieni, construita folosind informatii topografice si imagini din satelit. Simularea include si elemente de vreme dinamice (ploaie, ninsoare, nori), care au impact asupra comportamentului dinamic al automobilului. De asemenea, pentru mai mult realism, mediul influenteaza si aspectul exterior al automobilului care, in testele of-road pe noroi, se murdareste. Utilizatorul poate apoi vizita o spalatorie virtuala pentru curatarea automobilului.

Se pot testa patru modele, dintre care trei se castiga ulterior. Fiecare model se distinge printr-o viteza maxima si comportament dinamic specific. Sunt disponibile patru tipuri de trasee: Macadam, Noroi, Zapada si Extrem.


Vor fi oferite trei moduri de joc: Test Drive (permite explorarea Alpilor Elvetieni), Friend Challenge (pana la 4 prieteni se pot intrece on-line pentru a castiga BMW Credits), Championship. In modul Championship, utilizatorul poate castiga BMW Credits si puncte de experienta pentru deblocarea unor modele noi de test sau circuite noi. Rezultatele in cursele din modul Championship sunt baza clasamentelor care pot aduce participantilor premii reale. De asemenea, prin participarea in modul „Championship”, utilizatorul primeste puncte de experienta care fac disponibile automobile si curse noi.

Despre BMW xDrive
BMW xDrive este sistemul de tractiune integrala al marcii. Acesta permite o distributie variabila, dinamica a cuplului de pana la 100% intre cele doua punti. O caracteristica speciala a sistemului este ca acesta este gestionat inteligent atat pentru o aderenta optima, dar si pentru un comportament dinamic superior in viraje. De exemplu distributia dinamica a cuplului catre puntea spate corecteaza tendintele de subvirare care caracterizeaza, de obicei, modelele cu tractiune integrala si confera modelelor BMW xDrive un caracter deosebit de sportiv.

Aproximativ 70% dintre modelele comercializate in Romania sunt echipate cu BMW xDrive.

Despre BMW Romania pe Facebook
www.facebook.com/bmw.romania
Pagina oficiala BMW Romania a debutat in 2010. Cu peste 12.000 de fani, BMW este cea mai de succes marca premium de automobile din Romania. BMW are in total peste 100.000 de fani pe paginile de Facebook dedicate din Europa Centrala si de Est. In acest moment, dintre cele sapte tari din regiune, Romania ocupa pozitia a patra, cu Slovacia inregistrand cel mai mare numar de fani – peste 40.000.

Specificatii tehnice
Pentru a putea juca BMW xDrive Challenge, utilizatorul trebuie sa aiba un cont valid de Facebook, sa fie fan al paginii oficiale BMW din Romania si sa descarce plug-in-ul Unity.

Specificatii tehnice minime:
OS: MS Windows XP, OSX 10.5
CPU: Inter Core 2
Browser: Chrome, Firefox 3,5, Safari, IE7
Memorie RAM: 1 GB RAM
Grafica: DirectX 9 SM2.x

Specificatii tehnice recomandate:
OS: Windows 7 or OSX 10.6
CPU: Dual Intel Core 2 cu 2 Ghz
Memorie RAM: 1 GB RAM
Grafica: DirectX 10 SM4.0 Discrete.

enJOY !!!
smileComentarii: 0
Postat la: 29 8 2011


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2