Toate stirile BMW si BMWClub RomaniaBMW la Salonului International Auto de la Detroit (NAIAS) - 14-27 ianuarie 2013 NAIAS Detroit 2013


BMW Concept Seria 4 Coupe: mai elegant, mai dinamic, mai individual (pe care vi l-am prezentat la finele anului care tocmai s-a incheiat).
BMW Concept Seria 4 Coupe va avea premiera mondiala la Detroit si ofera o avanpremiera a urmatoarei generatii a versiunii coupe pentru modelul BMW sport de clasa medie.
Noul BMW Concept Seria 4 Coupe este clar mai mare decat BMW Seria 3 Coupe in privinta lungimii, a latimii si a ampatamentului, in timp ce linia acoperisului este considerabil mai jos. Datorita acestor proportii echilibrate perfect, noul BMW Coupe are o prezenta deosebit de sportiva. Cel mai nou membru al nomenclatorului creat de BMW pe baza traditiei deschisa de coupe-urile din BMW Seria 6 si BMW Seria 8, "4" se evidentiaza prin sportivitatea mai mare, nivelul ridicat de exclusivitate si o diferentiere mai clara de gama BMW Seria 3.
Interiorul atractiv denota un nivel ridicat al luxului de avangarda, cu detalii elaborate si materiale rafinate care poarta semnatura BMW Individual.


BMW M6 Gran Coupe: sportivitatea si estetica in cea mai pura forma (pe care l-am prezentat ieri cu maxima emotie si Bucurie).
Si BMW M va prezenta, in premiera la NAIAS 2013 de la Detroit, cea de-a treia versiune de caroserie a modelului sport de inalta performanta BMW M6.
BMW M6 Gran Coupe reuneste atributele de performanta emblematice ale modelelor M cu un design elegant si fastuos. Plusul de spatiu de la interiorul acestui Coupe cu patru usi permite celor doi pasageri din spate sa se bucure de un nivel de confort superior.
Potentialul impresionant al
BMW M6 Gran Coupe este vizibil imediat. Particularitatile M cunoscute subliniaza - atat la interior, cat si la exterior - stilul specific al automobilului. De exemplu, echiparea cu piele cu continut extins si scaunele sport M reprezinta tema dominanta a ambiantei luxoase de la interior.
Sub capota se afla un motor V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo, care dezvolta 412 kW/560 CP si atinge un cuplu maxim de 680 Nm. Aceasta putere impresionanta este transferata spre puntea spate printr-o transmisie M, cu dublu ambreiaj si sapte trepte, cu Drivelogic. Dotarea mai cuprinde un diferential M activ pentru puntea spate, sasiu specific M, directie hidraulica cu raport variabil si sistem de franare cu componente de inalta performanta.
BMW Z4: modelul roadster spre viitor cu aspect si individualitate imbunatatite.
Noile dotari exterioare, detalii rafinate la interior, un nou pachet de echipamente si un nou motor entry-level permit ca BMW Z4 sa fie mai atractiv la Detroit. Trei culori noi pentru caroserie sunt disponibile exclusiv cu optiunea Design Pure Traction, de asemenea o noutate. Totodata, tonurile negre si portocalii creeaza un contrast absorbant al culorilor la interior.
Posibilitati suplimentare de personalizare sunt furnizate de noile jante din aliaj usor, de 17 sau 18 toli, si de pachetul optional M Sport. De asemenea, nu trebuie omisa nici aparitia unei noi variante de motorizare. BMW Z4 sDrive18i dispune de un propulsor de 2,0 litri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, care dezvolta 115 kW/156 CP si care poate fi comandat si cu transmisie automata cu opt trepte.
BMW EfficientDynamics: in viitor cu BMW ActiveHybrid si BMW eDrive.
In cadrul strategiei de dezvoltare BMW EfficientDynamics, BMW Group lucreaza la o varietate de concepte bazate pe sisteme de transmisie durabile. Motoarele cu ardere interna optimizate constant, modelele BMW ActiveHybrid, utilizarea hidrogenului ca sursa de energie si electromobilitatea cu ajutorul sistemelor de propulsie integral electrice si hibrizilor plug-in reprezinta pilonul central al acestor concepte.
Toate modelele BMW actuale si viitoare care utilizeaza energia electrica si astfel nu genereaza emisii sunt identificate cu eticheta BMW eDrive. BMW i si-a asumat rolul de lider inovator in acest domeniu prin dezvoltarea unei platforme dedicate propulsiei electrice. In 2013, subbrandul BMW va aduce pe piata primul automobil electric veritabil, BMW i3, iar acest moment va fi urmat un an mai tarziu de lansarea BMW i8, o masina sport hibrid plug-in. Aceste modele inovatoare vor fi si ele expuse sub forma de concepte si la standul BMW Group de la Detroit.

Revenim cu noi impresii de la NAIAS 2013 ...Comentarii: 0
Postat la: 08 1 2013


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2