Toate stirile BMW si BMWClub RomaniaBMW Pininfarina Gran Lusso Coupe – colaborare in premiera in cautarea elegantei desavarsite


Pe 24 mai, in cadrul Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013, doi constructori auto cu o bogata traditie - BMW Group si Pininfarina - vor prezenta publicului rezultatului primei lor colaborari: o combinatie intre trecutul si viitorul automobilului, BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.

Impreuna, cele doua companii au creat intruchiparea elegantei absolute. BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe este continuarea unei noi abordari ce a fost lansata la editia trecuta a Concorso sub forma BMW Zagato Coupe. Mereu in cautare unor oportunitati de dezvoltare continua, BMW Group desfasoara constant schimburi de experienta cu alte studiouri de design. Prin aceasta, doua abordari de design se contopesc intr-o initiativa noua si atractiva, care incurajeaza impulsuri creatoare noi. Astfel, colaborarea stransa cu echipa de design Pininfarina are ca rezultat un automobil cu o nouă personalitate, gata sa se alature clasei superioare de lux: un BMW tipic, dar care poarta amprenta rafinata Pininfarina - BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.Conceptul adauga o noua dimensiune elegantei si exclusivitatii modelelor BMW imprumutand rafinamentul modern al Italiei. Modelul pastreaza proportiile BMW emblematice, deosebit de sportive: ampatament lung, capota extinsa a motorului, console scurte si habitaclu impins spre spate, cu o linie a acoperisului ce coboara usor. La acestea se adauga o interpretare noua a detaliilor care poarta amprenta celebrei case de design italiene. Exteriorul simbolizeaza armonia moderna dintre putere si eleganta, pe care o regasim si la motorul V12 de sub capota.In interior, BMW Gran Lusso Coupe dovedeste o combinatie desavarsita de eleganta si lux contemporan. Aici, exclusivitatea, confortul si sportivitatea se contopesc pentru o experienta interioara unica. Fluiditatea ce sta la baza geometriei caroseriei si orientarea specifica BMW catre sofer capata o imagine complet noua prin influenta Pininfarina.Concorso d’Eleganza Villa d’Este a fost organizat inca din 1929 fiind unul dintre cele mai importante evenimente dedicate fascinatiei masinilor clasice. Desfasurat sub patronajul BMW Group incă din 1990, evenimentul a crescut si s-a extins mereu: licitatii de masini clasice, un concorso pentru motociclete, o sectiune dedicata concept car-urilor.

Frumusetea modelelor prezentate se reflecta in eleganta locului de desfasurare – gradinile celebrei Villa d’Este de pe malul Lacului Como. Acesta este locul unde traditional BMW a prezentat in premiera multe prototipuri fascinante, care si-au pus amprenta asupra designului de automobile, asa cum este GINA, BMW M1 Hommage sau BMW 328 Hommage pentru a le aminti doar pe cele din ultimii trei ani.Ei, cum va place ?

smile


enJOY !Comentarii: 0
Postat la: 15 5 2013


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2