Toate stirile BMW si BMWClub Romania



Cinci premii la GOOD DESIGN Award 2013 pentru BMW Group Design


In cadrul GOOD DESIGN Awards 2013, BMW Group Design a obtinut cinci distincții importante. In categoria “Transportation 2013”, BMW Seria 3 Gran Turismo, MINI Paceman, BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe si BMW R 1200 GS au obtinut prestigiosul premiu. La categoria “Graphics/Identity/Packaging 2013”, distinctia a fost acordata filmului “The BMW Concept Ninety Story”.
GOOD DESIGN Award este cel mai vechi premiu de design si este considerat una dintre cele mai renumite distinctii din domeniu. Infiintat la Chicago, in 1950, de arhitectii Eero Saarinen, Ray si Charles Eames si curatorul MoMa, Edgar Kaufmann Jr., premiul este acordat de Chicago Athenaeum: Muzeul de Arhitectura si Design in cooperare cu Centrul European pentru Arhitectura, Designul Artei si Studii Urbane.
De mai bine de 60 de ani, acest premiu deosebit a fost acordat designerilor si constructorilor ca recunoastere a produselor, conceptelor si ideilor inovatoare si vizionare, care merg dincolo de limitele normale ale designului de produs. In 2013, Chicago Athenaeum a primit numeroase inscrieri de la companii de top din 48 de tari. Per total, juriul a selectionat peste 700 de produse de inalta calitate dintr-o varietate de categorii. Toate acestea au fost convingatoare ca forma, functie si estetica; castigatorii vor fi publicati in anuarul 2013/2014 GOOD DESIGN.

Confortul exceptional pe distante lungi intr-o atmosfera unica de “lounge” reprezinta principala caracteristica a modelului BMW Seria 3 Gran Turismo, care combina genele dinamice si sportive ale unui Sedan cu functionalitatea si versatilitatea unui BMW Seria 3 Touring. Personalitatea independenta a exteriorului se distinge prin usile cu geamuri fara rama, linia acoperisului in stil coupe, usor in coborare spre spate, si hayonul larg, cu deschidere/inchidere electrica automata.



MINI Paceman este primul Sports Activity Coupe din segmentul premium al automobilelor de clasa mica si compacta. Combinatia de design sportiv, silueta precum a unui coupe si interiorul tip “lounge” au facut ca MINI Paceman sa fie un pionier pe scena traficului urban.



BMW R 1200 GS a convins juriul datorita fuziunii excelente intre limbajul de design distinctiv si statutul de off-roader sportiv. Beneficiar al designului BMW Motorrad specific gamei GS, aceasta noua interpretare a celui mai popular enduro travel din lume este un studiu de caz pentru perfectiunea stilistica a unei motociclete legendare.



BMW si Pininfarina sunt doua dintre cele mai prestigioase nume din industria auto. In egala masura, fiecare este renumit pentru modul in care imbina tehnologia revolutionara cu stilul, dinamica si estetica. Prin BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe, cele doua companii au prezentat rezultatul primei lor colaborari. Acest unicat este interpretarea exclusiva a unui BMW Coupe de lux din perspectiva Pininfarina. Echipele de design au avut o stransa conlucrare pentru a crea un automobil nou si plin de caracter pentru clasa superioara: este un BMW caracteristic, dar purtand semnatura rafinamentului Pininfarina.



BMW Concept Ninety Story este un film care urmareste geneza motocicletei omonime, aparuta in urma colaborarii dintre BMW Motorrad si constructorul de motociclete personalizate “Roland Sands Design” pentru a aniversa 90 de ani de istorie BMW Motorrad. Sasiul acestei evocari exclusive a modelului BMW R 90 S a fost creat manual si reflecta armonia dintre om si masina in forma sa cea mai purista si emotionala.



De-a lungul ultimilor ani, BMW Group Design a primit acest prestigios premiu in mai multe randuri si la categorii diverse. Printre castigatorii de anul trecut s-au numarat BMW Seria 6 Gran Coupe, BMW Seria 3 Sedan, BMW M6 Coupe, MINI Roadster, sistemul BMW Travel & Comfort si BMW M5.

Nu putem decat sa fim Bucurosi si sa felicitam BMW Group pentru premiile obtinute !
smile



Comentarii: 0
Postat la: 17 1 2014


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2