Toate stirile BMW si BMWClub Romania3... 12... 13... 14... 50... Exclusive BMW xDrive Experience a luat startul...


Cel mai important eveniment pe care BMW il organizeaza pentru clientii din Romania in acest an. Cu participarea intregii retele, evenimentul va fi organizat pe parcursul a 3 luni si va include aproximativ 50 de zile de prezentari. Vor fi implicate 12 orase, 13 locatii cu participarea tuturor celor 14 dealeri autorizati BMW. Este asteptata o prezenta de peste 2000 de potentiali clienti."Experienţa de condus este cel mai puternic argument de vanzare BMW. Sloganul este cu adevarat definitoriu pentru marca. De aceea acesta este cel de-al 10-lea an consecutiv cand organizam un eveniment de condus de amploare", explică Nina Bratfalean, marketing manager BMW Group Romania.

Pentru experienta de condus BMW, au fost coptati piloti de marca. Zece ani de evenimente de condus BMW Group Romania inseamna si zece ani de colaborare cu pilotul Claudiu David. Intre timp, Claudiu este un membru de baza internationala BMW Driving Experince, unul din cei 5 responsabili la nivel global cu pregatirea celorlalti traineri BMW. Evenimentul din Romania beneficiaza si de prezenta altor piloti cu experienta, asa cum este George Grigorescu, multiplu campion national de raliuri.Gama BMW X si sistemul de tractiune integrala BMW xDrive va duce tot greul si in acest an, fiind in prim plan. O flota de 12 modele BMW X1, X3, X4, X5 si X6 sunt la dispozitia clientilor pentru experiente in off-road, ca o demonstratie extrema, intr-un spatiu foarte bine controlat. Modelele isi vor demonstra capacitatile de control si tractiune in conditii deosebit de dificile, o dovada a faptului ca modelele BMW nu sunt remarcabile doar pe sosea, ci ofera performante chiar si in conditii dificile, asa cum este vremea extrema de iarna, de exemplu.Gama BMW X si modelele cu tractiune integrala ocupa o pozitie speciala in portofoliul marcii. In acest moment 3 din 5 modele vandute sunt un BMW X, in timp ce mai bine de 4 din 5 modele sunt echipate cu sistemul inteligent BMW xDrive. Si cota totala de vanzari este in crestere, avand in vedere ca acum sistemul de tractiune integrala inteligenta este disponibil pe toate modelele marcii, de la BMW Seria 1, la BMW X6.Totodată, evenimentul marcheaza debutul noii generatii BMW Seria 5 (G30) pe piata din Romania. Cel mai de succes sedan business din toate timpurile a fost vandut la nivel global, pana acum, in peste 7,6 milioane de exemplare. Noul BMW Seria 5 este disponibil pe piata din Romania incepand cu 41.250 Euro fara TVA pentru versiunea 520d.Noul model respecta traditia si ofera o experienta exceptionala de condus construita pe baza unui sasiu rezistent si avand o gama extinsa de premiere tehnologice. De exemplu, BMW Seria 5 este primul model din gama care combina tractiunea integrala inteligenta cu Integral Active Steering (puntea spate directoare). Nu lipsesc amortizoarele controlate electronic (Dynamic Dampers Control) si barele active (Dynamic Drive).

Cu pana la 100 kg mai usor, in ciuda extinderii de echipamente optionale, cel mai bun coeficient aerodinamic din segment (CD 0,22) si o gama larga de sisteme BMW EfficientDynamics, noul BMW Seria 5 este cu pana la 12% mai eficient fata de modelele generatiei anterioare, in contextul unui plus de putere si performanta. In plus, sistemul de reglare a emisiilor diesel SCR, cel mai sofisticat de pe piata, este disponibil standard la toate versiunile diesel.Noul BMW Seria 5 marcheaza debutul celei de-a cincea generatii BMW iDrive care vine cu un meniu revizuit pentru o ergonomie crescuta. Icoanele din ecranul principal (pentru sistemul de navigatie, functii entertainment, setari automobil, BMW Connected Drive etc.) sunt acum panouri active si afiseaza informatii precum harta sistemului de navigatie in timp real. Acum ele pot fi aranjate dupa preferinte utilizatorului. In versiune de top, sistemul iDrive foloseste un ecran high-resolution de 10,25 toli (26,04 cm). Sistemul poate fi operat cu ajutorul controlerului cu touch, prin comanda vocala sau prin gesturi, dar si prin functia touch a ecranului central iDrive. Sistemul ofera si o alta solutie unica in industria auto, integrarea wireless a functiei Apps. Astfel, o serie de aplicatii de pe telefonul mobil pot fi folosite in sistemul iDrive al automobilului, fara a fi nevoie de o conectare cu cablu USB sau orice actiune asupra telefonului.

Viitorul suna... mai mult decat interesant!

enJOY !Comentarii: 0
Postat la: 15 3 2017


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2