Toate stirile BMW si BMWClub RomaniaCand "BMW 4 Life" nu mai e doar un slogan...


"Inca ma simt precum un copil in magazinul cu jucarii" - a declarat marele campion si exemplu de viata.

Pasionatii marcii cunosc foarte bine povestea lui Alessandro Zanardi, dar si faptul ca acesta nu rateaza nicio ocazie pentru a dovedi ca NIMIC nu poate sta impotriva vointei unui om. Iar prin tot ceea ce intreprinde, pilotul oficial BMW nu face decat sa confirme ca dorinta de performanta si pasiunea pentru sport pot oferi o alternativa perfecta la o viata chinuita.Prima participare a pilotului oficial BMW la triatlonul Austria-Karnten va avea loc in luna iulie, iar in luna octombrie, el intentioneaza sa participe din nou la legendara competitie din Hawaii.

In 2014, Alessandro Zanardi si-a descoperit pasiunea pentru triatlon, concurand cu succes la triatlonul Kona din Big Island, Un an mai tarziu, in 2015, a continuat performanta in aceeasi cursa, de fiecare data incheind cu un timp de sub 10 ore.

In 2016, Zanardi nu a participat la nici un triatlon pentru ca s-a concentrat exclusiv pe competitiile de paraciclism de la Rio de Janeiro si a facut-o cu succes: el a adaugat inca doua medalii de aur si una de argint la colectia sa, devenind cvadruplu campion paralimpic.Acum, in 2017, este pregatit sa accepte mai multe provocari in 2017. La 2 iulie, Alessandro Zanardi va concura la triatlonul pe distanta lunga Austria-Karnten de la Klagenfurt, iar in octombrie planuieste a treia participare la legendarul eveniment din Hawaii (SUA), unde il asteapta 3,86 kilometri de inot, o sectiune de ciclism de 180,2 kilometri, iar in final un maraton intreg pe distanta clasica de 42,195 kilometri.In varsta de 50 de ani, Zanardi isi va folosi din nou handbike pentru sectiunea de ciclism si va concura in proba de alergare cu un scaun cu rotile olimpic. Pratcic, va fi prima participare a sa la aceasta competitie.

"Sunt foarte nerabdator sa concurez la Klagenfurt, care este unul dintre cele mai populare concursuri de acest gen, si sa-mi extind experienta in triatlonuri pe distante lungi", a spus Zanardi."De fapt, este un nou start interesant pentru mine pentru ca am decis sa-mi schimb pregatirile si sa ma dezvolt ca sportiv pe distante lungi. Aceasta este o abordare complet diferita pentru a ma pregati in vederea competitiilor de paraciclism. Este un nou proiect deosebit pentru mine. Nu numai antrenamentul este diferit, ci si pregatirea vehiculelor, handbike si scaunul cu rotile olimpic. Asa ca totul este noi, iar eu ma simt ca un copil in magazinul cu jucarii!""In 2014, cand am participat la primul triatlon pe distanta lunga, am simtit imediat ca a fost ceva special", a continuat Zanardi. "Pasiunea mare şi interesul pe care l-am simtit atunci in Hawaii au facut sa fie unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am facut in viata. Astept cu interes sa patrund mai mult in aceasta disciplina speciala si sunt nerabdator sa iau startul in proba de inot de la Klagenfurt - cu obiectivul clar de a-mi imbunatati si dezvolta performantele pe distante lungi."

Daca totul decurge conform planului, il vom putea veadea pe Alessandro Zanardi in faimosul Campionat Mondial de triatlon din Hawaii, pe 14 octombrie.

R E S P E C T M A X I M !!!

smileComentarii: 0
Postat la: 22 3 2017


Stire adaugata de XXL

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2