Toate stirile BMW si BMWClub RomaniaBMW deschide o scoala profesionala pentru militarii in retragere... in America, bineinteles!


Mai mulți producători de automobile au un fel de program de lucru pentru veteranii militari.

Noul program BMW si ITU pregateste membrii serviciului pentru carierele civile ca tehnicieni BMW pentru automobile, prin deschiderea unui institut de instruire in California pentru ca marinarii din S.U.A. sa intre in viata civila.

Producatorul bavarez isi asuma un parteneriat cu institutia universitara Profit Profesional pentru a deschide un atelier de instruire la Camp Pendleton, o baza a Marine Corps langa San Diego. "Este pentru prima data cand o marca de automobile premium a deschis un institut ca acesta pe o baza militara din S.U.A.", a declarat BMW.

Marinarii vor veni cu niste competențe "nepretuite" pentru BMW, deoarece multi dintre ei au deja un fel de pregatire tehnica sau expertiza, a mai declarat Bernard Kuhnt, CEO BMW America de Nord.

Un grup-pilot de noua studenti (da, studenti, desi sunt practic pensionari / in retragere) va incepe un program de formare de 16 saptamani pe 26 februarie. Dupa absolvire, BMW ii va ajuta sa gaseasca locuri de munca la reprezentantele BMW americane. Compania utilizeaza deja mai mult de 14.000 de tehnicieni BMW in S.U.A., dar sunt necesare mai multe, in special pentru partea de pregatire a automobilelor BMW.Asadar, in prinicipal, noul program BMW si ITU pregateste membrii serviciului pentru carierele civile ca tehnicieni BMW pentru automobile.

Mai mulți producatori de automobile au un fel de formare profesionala sau un program de angajare pentru veterani. De exemplu, si Ford are un program de lucru; GM si partenerul Raytheon Professional Services pe un program de formare la baza armatei din Fort Hood, Texas; iar Toyota a inceput un program cu angajarea eroilor in 2012.Dupa cum ati dedus deja, probabil ca Dacia nu va angaja niciodata veterani de razboi, militari sau politisti eroi pentru a le cinsti eforturile.

Chestie de mentalitate... si de ONOARE !


enJOY !
smileComentarii: 0
Postat la: 20 2 2018


Stire adaugata de Nadia

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2