Toate stirile BMW si BMWClub Romania



Alessandro Zanardi - surpriza BMW la cursa DTM de la MISANO


Peste cateva zile, mai exact in perioada 24-26 august 2018 (adica in acest weekend), BMW vine cu o surpriza mult-asteptata la etapa DTM care va avea loc pe circuitul Marco Simoncelli de la Misano, pe timp de noapte.

Da, ai citit bine... este prima cursa DTM care va avea loc PE TIMP DE NOAPTE !

Ei bine, surpriza era deja anticipata de unii cunoscatori, mai ales ca in ultima perioada de timp, inginerii BMW Motorsport au fost implicati in modificarea radicala a unui BMW M4 DTM, care a putut fi admirat, complet dezlantuit, pe circuitul de la Vallelunga.

Acolo, timp de 294 de tururi, italianul Alessandro ZANARDI a depasit orice asteptari, dovedind inca o data ca pasiunea sa pentru racing si dorinta de performanta au atins cote maxime.

Chiar ZANARDI afirma ca, pentru adaptarea masinii la nevoile sale, a fost nevoie de muuuulta munca si inventivitate din partea inginerilor BMW, toate comenzile masinii regasindu-se ori pe volan, ori in jurul acestuia. Cea mai mare provocare, insa, a constituit-o adaptarea sistemului de franare, unde forta de moment a pilotului trebuie sa fie una foarte mare. Ingrijorarea lui ZANARDI era caldura mare din habitaclu si implicit, transpiratia excesiva care i-ar putea solicita sistemele protetice in repetate randuri, dar faptul ca circuitul va fi unul de noapte ii ofera o incredere si mai mare.

Asteptam cu nerabdare serile de sambata si duminica, atunci cand cursele vor incepe la ora locala 22.30 (23.30 ora Romaniei) !

enJOY !











smile




Comentarii: 0
Postat la: 23 8 2018


Stire adaugata de Nadia

Nume/Nickname:
E-mail: (optional)
Smiles: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Introduceti cele doua cuvinte cu spatiu intre ele !
Daca acestea nu sunt lizibile dati click pe iconul, aflat sub cod.
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2