Initiativa BMWClub Magazine

Revista BMWClub Magazine s-a nascut din dorinta de a-i apropia pe cei pasionati de marca BMW, de a-i mentine informati cu privire la ceea ce inseamna intr-un cuvant BMW, care este istoria si evolutia acestui brand si ale automobilelor sale.

Ne dorim sa va putem fi mereu alaturi cu informatii de ultima ora, pentru toate generatiile si clasele de automobile BMW, despre evenimentele care ii vor reuni pe pasionatii marcii bavareze.
Acest demers are la baza multa pasiune, fata de automobilele care iti ofera intradevar PLACEREA DE A CONDUCE.
Este un efort benevol al unor membri ai BMWClub Romania, sustinut prin eforturi financiare proprii si fara scopuri comerciale.

Dezvoltarea acestei initiative are ca scop informarea cat mai corecta si pertinenta a cititorilor nostri cu privire la evolutia tehnologiilor BMW, la “tainele” intretinerii in conditii optime a automobilelor noastre, precum si promovarea bunului simt si cultivarea bunelor maniere in materie de sofat si conduita preventiva.
BMWClub Magazine se adreseaza tuturor iubitorilor si pasionatilor de automobile, nu face concurenta niciunei alte publicatii.

Pentru dezvoltarea relatiilor cu partenerii si colegii nostri din Romania si strainatate, BMWClub Magazine va avea si distributie internationala.

Orice idei sau subiecte de discutie sunt binevenite si va rugam sa ni le transmiteti.

Cuprins revista          
publicitate
Cauta pe BmwClub.ro sau direct part-number RealOEM.com

căutare personalizată

Publicitate
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2