Termeni legali - BMWClub Magazine

Protecţia datelor
La utilizarea serviciilor noastre este posibil să vi se solicite date personale. Furnizarea acestora este voluntară. Datele dumneavoastră personale sunt utilizate în strictă conformitate cu legislaţia romană privitoare la protecţia datelor. Datele personale funizate pe site-ul BMWClub Magazine sunt utilizate ca parte din procedura contractuală pentru a vă procesa solicitările. În plus, datele dumneavoastră pot fi folosite în scopul înregistrării, participării la trageri la sorţi şi/sau la trimiterea de broşuri informative. Eventualele date ale dumneavoastră pot fi transferate către BMWClub România şi către reprezentantele / dealerii BMW Group pentru servicii de marketing in beneficiul clienţilor acestora.
Procesarea şi utilizarea datelor dumneavoastră pentru scopuri de consultare, publicitate şi cercetare de piaţă se face doar atunci când sunteţi în mod explicit de acord. Dacă, atunci când vă daţi permisiunea pentru scopurile menţionate mai sus, sunteţi de acord ca datele dumneavoastră să fie utilizate şi de către alte organizaţii BMW România sau de către terţe părţi nominalizate, datele dumneavoastră pot fi transferate şi către aceste părţi. Dacă nu este cazul, datele dumneavoastră nu vor fi transferate către alte părţi.

Drepturi de autor
© Copyright BMWClub Magazine. Toate drepturile sunt rezervate. Textul, imaginile, grafica, fişierele de sunet, de animaţie, video pe site-ul BMWClub Magazine sunt subiect pentru drepturi de autor şi alt fel de protecţie a proprietăţii intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuţie, şi nici nu pot fi modificate sau postate pe alte site-uri.
Fotografiile din galeria de imagini cu modelele BMW sunt proprietatea intelectuală a BMW AG şi obţinute de la departamentul de presă al BMW AG.

Garanţii, responsabilităţi
Informaţiile de pe acest site sunt oferite ca atare şi fără nici un fel de garanţie, expresă sau implicită, inclusiv (dar fără limitare la) orice garanţii mercantile implicite, potrivire pentru orice scop, sau neîncalcarea drepturilor unor terţe părţi. În timp ce informaţiile oferite sunt considerate corecte, pot include erori. BMWClub Magazine nu va fi responsabilă în nici un fel faţă de nici o persoană pentru daune speciale sau indirecte în legatură cu acest material, decât dacă acestea sunt cauzate de neglijenţa sau inducere în eroare în mod intenţionat. BMWClub Magazine nu este răspunzatoare pentru conţinutul site-urilor ce sunt administrate de terţe părţi şi, în consecinţa, neagă orice răspundere pentru orice link care face legătură între acest site şi un altul.

Marca comercială
Cu excepţia cazului în care este indicat în mod diferit, toate mărcile comeciale de pe acest site se supun drepturilor de marcă ale BMW România, inclusiv pentru mărci, nume de modele, logouri şi embleme, precum si drepturilor de marcă ale partenerilor nostri.

Licenţe
BMWClub Magazine se doreste a fi un site inovator şi de informare, drepturile de acces la informatia de specialitate fiind obtinute in mod legal, prin intemediul componentei de presa a BMW Group Romania .

publicitate
Bmwclub Magazine pe Facebook
        

Legal - Termeni si conditii   
BMWClub Magazine
Despre revista
Cuprins revista
Cauta BMW
Stiri BMW
Intalniri
Comunitate
Facebook
Contact
Aboneaza-te

BMWClub Magazine 2010 - Toate drepturile rezervate.
Acesta este un site partener BMWClub Romania www.bmwclub.ro
version 1.2